مسابقه بزرگ قهوه

نوشیدنی در تاریخ 8 و 9 اکتبر 98 توسط آکادمی بونو در مشهد برگزار می شود.

این مسابقه برای عموم آزاد است و این مسابقه در دانشگاه علمی کاربردی مشهد در بلوار 9 بساط برگزار می شود.

زمان مسابقه گرندپری قهوه دم شیرین مشهد: ساعت 9 صبح الی 9 اکتبر 8 و 9 اکتبر

برای ثبت نام در این مسابقه باید یک حساب Google داشته باشید و پیوند زیر را دنبال کنید.

شرکت کنندگان در این بخش باید دو محصول ارائه دهند:

کالای اجباری: نوشیدنی قهوه نوشیدنی سرد است که با قهوه اسپانسر تهیه می شود.

امضا: در این مرحله شرکت کنندگان می توانند از هر نوع قهوه ای که انتخاب کرده اند استفاده کنند.

- افزودن هرگونه افزودنی مواد غذایی مجاز (از نظر بهداشت و قوانین فعلی کشور) ممنوع است.

- استفاده از مواد طعم دهنده صنعتی ، رنگهای خوراکی و مواد نگهدارنده برای تولید کنندگان صنعتی و هر ماده ای که نیاز به مجوز سلامتی داشته باشد مجاز نیست.

- دستور العمل و مواد لازم برای نوشیدنی با مشخصات کامل باید روی برچسب موجود در بطری یا روی یک ورق با بطری ها ارائه شود.

*** هر دو محصول (اختراع شده و اجباری) باید با استفاده از روشهای استاندارد خنک کننده (آب سرد یا خنک کننده آب یخ) تولید شوند.

بخش رقابت تولید کنندگان (کارخانه ها ، کافه ها ، کباب ها و غیره):

شرکت کنندگان می توانند تا دو محصول مختلف با یکدیگر رقابت کنند.

- این محصولات می توانند قهوه خالص یا همراه با افزودنی باشند. (در هنگام استفاده از مواد شیمیایی صنعتی مانند مواد نگهدارنده برای بهداشت ضروری است)

- دم کرده سرد یا قهوه یخ زده را می توان از دو طریق تهیه کرد: سرد یا سرد.

- دستور العمل و مواد لازم برای نوشیدنی باید روی برچسب روی بطری نوشته شود.

 
تعداد و حجم نوشیدنی ها:

بخش باریستا: 1 میلی لیتر از هر نوشیدنی (مثال: 1 بطری سی سی یا بطری 1 سی سی)

تولید کنندگان: 2 بطری یا قوطی یا هر بسته بندی تولید شده (در صورت تحویل 2 بطری)

 
معیارهای داوری

1- ارزیابی حسی: (2٪ امتیاز از این بخش به دست آمده)

- کیفیت رایحه - طعمی که نمایانگر طراوت قهوه و کیفیت عالی قهوه تخصصی است.

- تعادل طعم (اسیدیته - شیرینی - تلخی)

- کیفیت تنال

- کیفیت بافت

- کیفیت نهایی (بافت ، طعم و مزه باقی مانده در دهان)

- نوآوری در استفاده از مواد افزودنی و هم افزایی بین قهوه و مواد افزودنی در سازندگان نوآورانه قهوه Barista و سازندگان قهوه

*** شرکت کنندگان بدون افزودنی این نمره را به عنوان ضریب عطر و طعم ، تعادل طعم و کیفیت لامسه دریافت می کنند.

- یکنواختی محصول در بسته های ارائه شده

شرایط و ضوابط مسابقات قهوه Grand Prix Brew
شرایط رقابت

    این مسابقه یک رقابت چند مرحله ای است و از بین می رود.
    در هر دور از مسابقه ، 3 شرکت کننده بدون نیاز به صحبت کردن ، قهوه را همزمان می نوشند.
    شرکت کنندگان 8 دقیقه فرصت دارند تا قهوه خود را تهیه کنند ، دم کنند و سرو کنند.
    وقتی زمان به پایان رسید ، قهوه در یک فنجان مشابه به هیئت مدیره سه قاضی تحویل داده می شود.
    قضات نادان ، هر سه قهوه را ارزیابی می کنند و یکی را که فکر می کنند بهترین است ، انتخاب می کنند.
    هر سه داور شماره 3 به قهوه ای که انتخاب کرده اند اشاره می کنند.
    برنده به مرحله بعدی می رود. بازنده ها از مسابقه حذف می شوند.

قوانین جایزه مسابقه قهوه Grand Brew

    درب مورد استفاده باید "V60" باشد. از دیگر وسایل آشپزی دیگر نباید در تهیه نوشیدنی استفاده شود.
    قهوه زمین و آب تنها مواد اولیه مجاز هستند.
    هر نوع فیلتر مجاز است ، فیلتر را می توان از کاغذ ، فلز ، پارچه یا هر ماده دیگر ساخت.
    شرکت کنندگان مجاز به استفاده از رنگهای آبی (شفاف و شفاف) بدون مواد افزودنی طعم دهنده هستند.
    شرکت کنندگان مجبور بودند آسیاب ، کتری ، فلس ، آب و سایر تجهیزات شخصی مورد نیاز برای تهیه قهوه را به روش V60 بیاورند.
    برگزار کننده قهوه مسابقه را انتخاب می کند و همه شرکت کنندگان مکلف به استفاده از آن هستند.
    قهوه روز مسابقه توسط برگزار کننده تهیه می شود و شرکت کنندگان نیازی به تهیه قهوه در روز مسابقه ندارند.
    شرکت کنندگان باید حداقل ظرف 200 میلی لیتر گل کلم را در ظرف تهیه شده سرو کنند.
    اگر ظرف 8 دقیقه قهوه ای تحویل داده نشود ، ارزیابی نمی شود.
    نقض هر یک از بندهای فوق منجر به حذف شرکت کننده خواهد شد.