همانطور که از نام آن پیداست قهوه ترک یکی از محبوب ترین انواع قهوه است و مردم ترکیه و ترکیه قهوه کافی را به نام آن ثبت کرده اند.

این قهوه اولین بار در سال 1555 توسط 15 بازرگان سوری به استانبول آورده شد و در اواسط قرن هفدهم به بخشی مهم دربار عثمانی تبدیل شد.

سلطان خدمات کاملاً رسمی به قهوه ارائه می داد و به زنان حرمسرا طرز تهیه قهوه ترکی آموزش داده می شد.

زنان به دلیل مهارت در تهیه قهوه ارزشمند هستند.

این مشکل از گذشته تا امروز به یک فرهنگ تبدیل شده است ، بنابراین امروز عروس در ترکیه در مراسم قهوه ترک از خانواده همسر آینده خود استقبال می کند.

این قهوه در کافی شاپ ها نیز موجود است و طرفداران بسیاری دارد ، اما اخیراً نوشیدنی هایی مانند موکا ، کاپوچینو و آفوگاتو محبوب شده اند.

آموزش تهیه قهوه ترک و نحوه سرو آن

اگر قصد تهیه قهوه ترک را دارید. باید بدانید که این نوشیدنی برچسب خاص خود را دارد ، از تهیه تا پذیرایی و نحوه نوشیدن بسیار منحصر به فرد است.

قهوه ترک بوی سرد و مست کننده ای دارد.

تهیه این قهوه در خانه بسیار آسان است. آنچه گفته شد را دنبال کنید.

ابتدا قهوه و آب را به ظرف مخصوص قهوه ترک (قهوه جوش مس) اضافه کنید.

قهوه ساییده شده را با یک قاشق چای خوری آب سرد ترکیب کنید. به آرامی در آب و قهوه مخلوط کنید.

مخلوط مناسب آب و قهوه: دو قاشق چای خوری قهوه آسیاب شده و یک لیوان آب سرد

اگر می خواهید قهوه شما خوشمزه باشد ، آب و شکر را به قهوه اضافه کنید. سرانجام ، ما هرگز به قهوه شکر اضافه نمی کنیم

شما همیشه از مهمان خود می پرسید: "قهوه شما چقدر خوشمزه می شود؟" می توانید گزینه های زیر را مطالعه کنید.

پاندامگ